kanalen.tv

Friåk & alternativ till YouTube

In Kanaler on 6 juli, 2010 at 00:34

För dig som gillar skidor, snowboard, skateboard eller extremsport i allmänhet. Eller bara gillar webbtv med vackra miljöer, en orgie i effekter och galna stunts. Kolla in Freeride.TV. Spelaren är dessutom sjysst, påminner starkt om Vimeo-spelaren.

Vimeo är ett lite koolare alternativ för att publicera webbtvklipp, dock med mer begränsningar(i skrivande stund) av vilken typ av innehåll man får ladda upp jämfört med YouTube. T ex är det mindre reklam och mer begränsningar för företagsklipp. Sjukt snyggt community och fräsch spelare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: