kanalen.tv

SöderTV glöder

In Kanaler on 9 augusti, 2010 at 19:03

Vissa förknippar tyvärr lokal-tv med riktigt segt innehåll och en nästintill ofräsch känsla. Måste det vara så? Nej, just det. Ett bra exempel på motsatsen är SöderTV. Kanske kan spelaren utvecklas ytterliggare (beta) och innehållsproduktionen vässas men detta är helt klart sevärt om du bor eller ska besöka Södermalm i Stockholm. Om du vill förlänga sommarkänslan kommer här ett somrigt inslag om glassbarer på Söder. Känns helt rätt i tiden att lokal-TV kan handla om en stadsdel eller kanske till och med en del av en stadsdel. När startar du en kanal om din gata eller din by?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: